Kategoriat
Uncategorized

Seikkailijoiden kertomus Rosvoleiristä

Ensimmäisenä iltana oltiin atrain kalastamassa. Ruokana oli makkaraa ja lihapiirakkaa nuotiolla paistettuna. Elmo oli ensimmäistä kertaa kipinä vuorossa. Ensimmäisenä yönä teltta oli lämmin. Kaikilla sujui kipinävuoro hyvin.

Aitohirven kämppä

Herättiin yheksältä aamulla. Noin puoli yhdeksältä kuului hirveä kuoleman rääkäisy ketulta. Nostimme lipun salkoon. Aamupalaksi oli maukasta pikapuuroa ja kaffetta. Menimme tekemään maa kätköjä. Sitten hakkasimme puita saunalle ja teltalle. Sitten oli vapaa-aikaa. Vapaa-ajalla laitettiin kamiina tulille. Aamulla leirille tuli Max ja Niki. Max tuli 10.00 ja Niki tuli saamaan aikaan. Lounaalla kokkimme Roope teki meille maukasta hernekeittoa mikä oli kaikkien makuun.

Aitohirven keittokatoksella hernari maistuu

Lounaan jälkeen me mentiin pelaan polttopalloa ja vetämään köyttä, sekä sen jälkeen spray-maalaamaan taidetta. Spray-maalauksen jälkeen oli vapaa-aika. Sen jälkeen menimme työstämään leiriporttia ja saunan rappusia. Tämän jälkeen oli vapaa-aikaa. Sitten odotimme ruokaa. Ruoaksi oli loimulohta ja perunoita. Sitten tuli pimeä ja menimme saunoamaan ja yritimme käydä pulahtamassa, mutta vesi oli liian kylmää. Saunomisen jälkeen rupesimme kutsumaan tulta luoksemme vastarannalta. Iltapalalla söimme lämpimiävoileipiä. Sen jälkeen menimme telttaan nukkumaan ja Max ja Niki olivat sinä yönä ensimmäistä kertaa kipinämikkoina.

Loimulohet
Iltanuotio

Aamulla heräsimme puoli yhdeksän lipunnostoon ja käväisimme aamupalalla. Aamupalalla oli samaa kuin viimeksi eli puuroa ja kaffetta. Sitten korjasimme vielä vähän leiriporttia, jonka jälkeen menimme lounaalle. Lounaalla oli hodareita. Lounaan jälkeen oli lipunlasku sekä leirinlopetus.