Kategoriat
Uncategorized

Remontti on valmis

Lippukunnan kokoontumispaikkan KOLOn (Jenseninkatu 1) remontti on valmistunut ja näin ollen myös sudenpentulaumat (7-9v.) alkavat kokoontua KOLOlla joulutauon jälkeen viikolla 2.

Kategoriat
Uncategorized

Talvileiri 16.-18.2.

Kategoriat
Uncategorized

Seikkailijoiden kertomus Rosvoleiristä

Ensimmäisenä iltana oltiin atrain kalastamassa. Ruokana oli makkaraa ja lihapiirakkaa nuotiolla paistettuna. Elmo oli ensimmäistä kertaa kipinä vuorossa. Ensimmäisenä yönä teltta oli lämmin. Kaikilla sujui kipinävuoro hyvin.

Aitohirven kämppä

Herättiin yheksältä aamulla. Noin puoli yhdeksältä kuului hirveä kuoleman rääkäisy ketulta. Nostimme lipun salkoon. Aamupalaksi oli maukasta pikapuuroa ja kaffetta. Menimme tekemään maa kätköjä. Sitten hakkasimme puita saunalle ja teltalle. Sitten oli vapaa-aikaa. Vapaa-ajalla laitettiin kamiina tulille. Aamulla leirille tuli Max ja Niki. Max tuli 10.00 ja Niki tuli saamaan aikaan. Lounaalla kokkimme Roope teki meille maukasta hernekeittoa mikä oli kaikkien makuun.

Aitohirven keittokatoksella hernari maistuu

Lounaan jälkeen me mentiin pelaan polttopalloa ja vetämään köyttä, sekä sen jälkeen spray-maalaamaan taidetta. Spray-maalauksen jälkeen oli vapaa-aika. Sen jälkeen menimme työstämään leiriporttia ja saunan rappusia. Tämän jälkeen oli vapaa-aikaa. Sitten odotimme ruokaa. Ruoaksi oli loimulohta ja perunoita. Sitten tuli pimeä ja menimme saunoamaan ja yritimme käydä pulahtamassa, mutta vesi oli liian kylmää. Saunomisen jälkeen rupesimme kutsumaan tulta luoksemme vastarannalta. Iltapalalla söimme lämpimiävoileipiä. Sen jälkeen menimme telttaan nukkumaan ja Max ja Niki olivat sinä yönä ensimmäistä kertaa kipinämikkoina.

Loimulohet
Iltanuotio

Aamulla heräsimme puoli yhdeksän lipunnostoon ja käväisimme aamupalalla. Aamupalalla oli samaa kuin viimeksi eli puuroa ja kaffetta. Sitten korjasimme vielä vähän leiriporttia, jonka jälkeen menimme lounaalle. Lounaalla oli hodareita. Lounaan jälkeen oli lipunlasku sekä leirinlopetus.

Kategoriat
Uncategorized

Rosvoleiri 27.-29.10

Hi-Ven Syysleiri on täällä! Ilmoittaudu leirille pikimmiten ja tule kokemaan syksyinen velaatta kaverien kanssa. (Aitohirvessä on uusi huussi… oletko jo testannut sen?). Nähdään leirillä! Ilmolinkki: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=65635

Kategoriat
Uncategorized

Sudenpentujen päiväretki

Tervetuloa Aitolahden Hirvi-Veikkojen sudenpentujen syyskauden avausretkelle su 17.9.2023 Katajajärven laavulle. Retkelle ovat tervetulleita myös sudenpentujen perheenjäsenet. Lähtö tapahtuu Hi-Ven kololta (Jenseninkatu 1) klo 10:00 ja paluu samaan paikkaan klo 15:00. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse, kunhan ilmaannutte paikalle ajoissa.

Mukaan tarvitset:

  • Keliin sopivat vaatteet ja jalkineet
  • Juomapullo
  • Puukko
  • Ruokailuvälineet (muki, syvä lautanen, haarukka) – Jatkavilla sudenpennuilla partiohuivi (Ei tänä syksynä aloittaneilla.) – Paljon reipasta partiomieltä

Retki on ilmainen

Kategoriat
Uncategorized

KOLO remontissa

Lippukunnan kokoontumispaikka KOLO (Jenseninkatu 1) on syksyllä 2023 salaojaremontin ympäröimä. Remontin valmistumisen tämän hetkinen aikataulu on viikolla 41. Remontin valmistumiseen asti molemmat sudenpentulaumat (7-9v.) kokoontumat KOLOn vieressä Aitolahden uudenkirkon kerhotiloissa osoitteessa Jenseninkatu 4. Kulku kerhotilaan on sisäpihan puolelta jonne pääsee Nivarinkadulta.

Seikkailijat ja Tarpojat kokoontuvat normaalisti KOLO:lla

Kategoriat
Uncategorized

Kokoukset alkavat

Partio syksy alkaa Hirvi-Veikkoilla viikolla 36 eli ensimmäiset kokoukset ovat 4.9. ja 6.9.

Kokoontuvat laumat:

  • Aloittavat sudenpennut (ensimmäistä vuotta partiossa 7-9v.) Maanantaisin klo 17.30-18.30. Poikkeuksellisesti Aitolahden uudellakirkolla osoitteessa Jenseninkatu 4
  • Jatkavat sudenpennut ( 7-9v.) Maanantaisin klo 18.00-19.30. Poikkeuksellisesti Aitolahden uudellakirkolla osoitteessa Jenseninkatu 4
  • Seikkailijat ( 10-12v.) Keskiviikkoisin klo 18.00-19.30. Lippukunnan Kololla osoitteessa Jenseninkatu 1
  • Tarpojat ( 12-15v.) Keskiviikkoisin klo 19.00-20.30. Lippukunnan Kololla osoitteessa Jenseninkatu 1

-Ville-

Kategoriat
Uncategorized

Uusien jäsenten ilmoittautuminen

Uusien jäsenten ilmoittautuminen. Klikkaa vain alla olevaa linkkiä niin pääset täyttämään jäsenhakemusta.

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/jasenyys.aspx?id=9999604

Kategoriat
Uncategorized

Ilmoittautuminen

Uusien partiolaisten ilmoittautuminen kolollamme Jenseninkatu 1:ssä 29.8.2021 klo 18.00.
Tervetuloa.

Kategoriat
Uncategorized

Syksyn 2020 tietoja

Ilmoittautuminen uusille partiolaisille järjestetään sunnuntaina 23.8. klo 17:00 kolollamme Jenseninkatu 1:ssä

Viikkotoiminta jatkuu viikolla 37, eli 7.9. alkaen.

Kokousajat syksyllä ovat:
Aloittavat sudenpennut maanantaisin klo 17:30-18:30
Jatkavat sudenpennut maanantaisin klo 18:00-19:30
Seikkailijat keskiviikkoisin klo 18:00-19:30
Tarpojat keskiviikkoisin klo 19:00-20:30

Syysleirin ajankohta josta tulee lisätietoa myöhemmin on 16.-18.10.  

-Jape-